vineri, 30 noiembrie 2012

FARA CAP, cu RAZVAN ROPOTAN & LATE SUMMER

ULTIMUL SPECTACOL DIN ACEST AN!! 
CEL MAI BUN ONE MAN SHOW PREMIAT LA IFEST 2012!! 
Sambata 8 decembrie ora 20.30

după un text de Truman Capote
regia: Ioana Petre
un concert de teatru experiment in care se canta live, un eveniment cu totul inedit!

synopsis:
vincent van strauss?
Nu.vincent van shakespeare?
Nu.Vincent van Love!
Nu. Se canta live..si se joaca teatru
ACASA in Sufragerie

Vii la Teatrul de Sufragerie, la noi acasă ca la tine acasă, te descalţi, iei un loc pe perna, sau chiar un fotoliu, e cald si colorat. Servesti un ceai cald cu ghimbir sau iasomie. Uneori si vin fiert si scortisoara sau prajituri de casa. Cum se nimereste sau te nimeresti. Si din partea casei. Şi te trezeşti că cineva îţi vorbeşte. Chiar ţie si doar celorlalti 19 spectatori care pot fi prietenii tai. O experienţă unică, intimă, personală. Un altfel de teatru, un altfel de spectacol. ACASA. Este un transfer de emoţie ca într-o atingere. Iar tu faci parte din spectacol. Aşa că lasă-te purtat de poveste. Deja îi aparţii. Sau ea îţi aparţine ţie? 

Intrare 35 lei de persoana. Biletele se pot achizitiona online de la www.rezervariclub.ro, in limita a 20 de locuri disponibile. Detalii la email teatruldesufragerie@gmail.com sau tel 0723.565.113.

2012 cel mai bun ONE MAN SHOW la IFEST 2012
2012 participare la Festivalul International de Teatru Gala Star
2011 "Premiul pentru Profesionalism" în festivalul Diagnoze-Existence din Tukums, Letonia
recenzie: " 'Fără cap' este un spectacol foarte bun, atât din punct de vedere regizoral câr şi actoricesc. Inspirat de Truman Capote, este povestea unui tânăr ce se îndrăgosteşte de o tânăr enigmatică, pe care o întâlneşte într-o zi ploioasă, pe una din străzile New York-ului. Combinaţia hibridă dintre realitatea trăită şi cea interioară care formează monologul lui Vincent poate fi urmărită ca un flux continuu al conştiinţei, cu o logică a sa proprie, trecerile între cele două registre fiind ingenios marcate prin elemente de scenografie şi costum. Spaţiul frontal, de tip confesiune, este folosit la maximum, explorând toate posibilităţile lui, prin elemente simple de decor. Dar cea mai mare reuşită a acestui spectacol este atmosfera de poezie urbană ce se instalează pe măsură ce Vincent îşi spune povestea. Monologul îi oferă posiblitatea lui Răzvan Ropotan de a-şi demonstra calităţile actoriceşti complexe, el jonglând cu uşurinţă între registrul realist şi cel metaforic. Este evidentă conlucrarea strânsă regizor-actor, care a dus la realizarea unui spectacol unitar, de substanţă."Anca Ioniţă, critic de teatru, pt revista SCENA.RO, nr.15\oct-nov 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu