luni, 4 februarie 2013

MORRISON. POEME PE INTUNERIC

9 Februarie ora 20.30 
"Sunt lucruri pe care le stim si lucruri pe care nu le stim, si intre ele exista usi"

3 actori, o chitara, Jim Morrison. Tu doar închide ochii și citește. Nu în afară, ci înăuntrul tău. 

Meda Victor, Bogdan Nechifor, Razvan Ropotan si Alin Voitescu te asteapta la o seara speciala, in care poezia lui Jim Morrison traieste in tine. Spectacolul este realizat de Citit In & Teatrul de Sufragerie din contribuția personală a artiștilor, de aceea avem nevoie de sprijinul vostru ca el să continue.


Vii la Teatrul de Sufragerie, la noi acasă ca la tine acasă, te descalţi, iei un loc pe perna, sau pe fotoliu, e cald, e viu, e colorat. Servesti un ceai cald cu ghimbir, iasomie si soc  impreuna cu o delicioasa prajitura de casa sau o placinta, uneori chiar paine calda, proaspat scoasa din cuptor.  Si e din partea gazdelor. Apoi, te trezeşti că cineva îţi vorbeşte. Doar ţie si celorlalti 19 spectatori care pot fi prietenii tai. O experienţă unică, intimă, personală. Un altfel de teatru, un altfel de spectacol. ACASA. Este un transfer de emoţie ca într-o atingere. Iar tu faci parte din spectacol. Aşa că lasă-te purtat de poveste. Deja îi aparţii. Sau ea îţi aparţine ţie? 

Intrare 35 de lei. Tratatia din partea gazdelor. Participarea doar pe baza de rezervare in limita a 20 de locuri disponibile. Rezervari la teatruldesufragerie@gmail.com sau www.rezervariclub.ro cu plata online. Teatrul de Sufragerie, Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1, Tel: 0734.397.375.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu